Hovsa........Dumme, dumme, slemme, slemme mig!! Jeg røg i fælden...
Havde jo besluttet mig for ikke at købe noget inden jeg skulle til New York til sommer - af tøj og sko altså. Meen problemet var lidt, at jeg ikke rigtigt (overhoved slet ikke! he he) har noget tøj til New York, og det ville jo også være helt forfærdeligt ;-)
Det er dog ikke så slemt. 353,- i alt. (inkl. fragt) Det hele er fra H&M.Disse espadrillos kostede 179,- og jeg elsker det sorte "læder" til espadrillos hælen. Jeg manglede nogle sorte sommersko, som kan bruges til stortset alt, så disse var perfekte!Jeg havde faktisk slet ikke tænkt mig at købe denne cardigan, men da den var under kampagnen kaldet "Today" (hvilket er en kampagne med 50% på nogle udvalgte varer. Kampagnen varer til og med den 16. Marts. I morgen, så skynd jer venner!) og synes den var en smuk hvid farve + at hvid bliver det helt store til sommer.
Den kostede 99,-

Dette playsuit har jeg kigget på meget meget længe, og har lagt den i indkøbskurven adskillige gange, men droppet det igen. Nu kunne jeg ikke vente længere ;-)
129,-


Forresten brugte jeg også en rabatkode: 9052 som varer til og med den 20 Marts i H&M's webshop!!3 kommentarer:

 1. Hehehe det kender jeg godt. Shoppestop plejer aldrig at lykkedes, hvert fald ikke for mig! Men det er nogle fine ting du har fået købt, især det nye playsuit. Den bliver perfekt til sommer!

  www.lineandree.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Det er da okay hvis det er tre ting og ikke kostede meget :)
  Og hvor er du bare heldig at du skal til New York!

  SvarSlet
 3. Line: Ja, jeg glæder mig også bare til at have den på!
  Louise: Ja, synes også det er i orden, hehe :D og du kan tro jeg også glæder mig! det er heeelt vildt! :)

  SvarSlet

snaksagligheder