sælger!!


Hej folkens. Jeg har valgt at sælge mine Suri sko fra Nelly.com, da jeg virkelig mangler penge! De er aldrig brugt, kun prøvet, og derfor skal det være tættest på nyprisen som muligt. Nyprisen er 329,- det er forresten str. 36
Jeg vil helst handle over trendsales, men smid en kommentar og vi snakker om det!

3 kommentarer:

 1. Hej Nanna.
  Jeg så du havde skrevet til MiaMaria på fashionfairytales, mht. sko på asos - vil bare sige at jeg har de sko hun har købt til salg i str. 37 hvis du kan bruge det til noget - du skriver du er en str. 36 jo. Ville bare lige sige det og kigge forbi :)

  Vh Michelle
  MichellesModeslam.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hej Michelle. Tusind tak for tilbudet, men det er ikke lige de sko jeg leder efter. Jeg har fundet et par sko på ASOS, og jeg bruger str. 36, men har læst på internettet at ASOS' størrelser er meget små i det, så er i tvivl om jeg skal vælge str. 36 eller 37? :)

  SvarSlet
 3. Så havde jeg bare misforstået :) Men har også fået dem solgt.. Altså jeg bruger altid 36, max 37 i stiletter, og købte disse i 37. I længden var de en normal 37 tror jeg. Min veninde som købte dem, bruger 90 gange ud af 100, str. 36 i stiletter men kunne passe disse i 37.
  Så jeg vil sige at de er små i størrelsen - og hvis du køber dem i 37, kan du jo altid købe såler (man kan også købe hele såler der "fylder hele skoen ud"). Hellere lidt for stor end lidt for lille.. :)

  Håber det kan bruges. Du kan evt. også prøve at søge på google efter asos sko størrelser og se hvad folk skriver - og så har MiaMaria jo også skrevet til dig på hendes indlæg :)

  SvarSlet

snaksagligheder